Nieuwe RWS lijn

Nieuwe RWS lijn

Onlangs heeft u van ons per post onze nieuwe brochure met prijslijst ontvangen. In de brochure kunt u zien dat we een nieuwe, uitgebreide RWS lijn opgenomen hebben met daarin 11 verschillende items. Zoals een overall, werkbroek, bermuda, werkjasje en Amerikaanse overall.  Maar ook een gevoerde winterjas, een pilotjack en een parka. Om de lijn compleet te maken hebben we ook een T-shirt, poloshirt, sweater en vestje opgenomen.

Bijna alle RWS artikelen worden zowel in het oranje als in het geel geleverd. Hiermee lopen we alvast vooruit op de kleurwijziging die o.a. voor werkzaamheden op en bij het spoor gaan gelden.
 
Let op! De parka en de pilotjack komen iets later binnen. De T-shirts, poloshirts en sweaters in de maten 4XL, 5XL en 7XL komen ook iets later. De overige maten zijn wel direct leverbaar. Naar verwachting zijn deze vanaf eind mei uit voorraad leverbaar.

De kleding is al bij veel bedrijven geïntroduceerd en is zo goed ontvangen dat we nu al hebben besloten deze lijn verder uit te breiden met onder meer een  softshelljas, bodybroek, regenbroek, wintersweater en veiligheidsvest met rits. De verwachting is dat de softshelljas leverbaar is vanaf augustus dit jaar. De overige producten volgen zo spoedig mogelijk daarna. Zodra de producten leverbaar zijn berichten wij dat.
 
In de brochure staat bij de RWS overalls vermeld dat deze in de maatvoering S t/m 5XL leverbaar zijn maar deze maatvoering gaat uiteraard in de maatvoering 44 t/m 70.

Alle informatie is te vinden via:
http://www.bestexfabricage.nl/index.php/default/catalog/category/view/s/rws/id/99/